wie zijn wij

Ontstaan in 2000 en vanuit onze passie voor recruitment uitgegroeid tot een full-service bureau op het gebied van recruitment; employer branding, jobmarketing (media partner) en expert op het gebied van selectie. We zijn een recruitment consultancy bureau en denken op  strategisch, tactisch en operationeel niveau met onze opdrachtgevers mee. We helpen onze opdrachtgevers met het neerzetten van een strategisch werkgeversmerk, het bereiken van de gewenste doelgroep via de beste (social) media en vervolgens het selecteren van de beste match door middel van selectie gesprekken en assessments. Ook zijn wij de trotse ontwikkelaar van eigen recruitmentsoftware, Tool2Match, waarmee we onze klanten helpen het proces te organiseren. Wij gaan altijd voor duurzame oplossingen en samenwerkingen. Together we do the job!

waarom partner worden bij Primatch?

  • Uniek concept met inhoudelijke oplossingen
  • Meerdere vestigingen en snel groeiend
  • Team van zeer ervaren collega’s
  • Marketingsupport vanuit het hoofdkantoor
  • Kennissessies voor klanten en prospects
  • Gebruik van een marketing automation systeem
  • Opleidings- en trainingstraject
  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Financiële begeleiding

heb jij het primatch DNA?

Wij zijn ondernemers met passie voor recruitment.  Pioniers met ruime commerciële werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Wij geloven dat no cure no pay niet de toekomst heeft daarom helpen wij onze opdrachtgevers met hun recruitment vraagstukken vanuit een adviesrol en adviseren onze klanten op zowel operationeel als strategisch niveau. Je kunt ons herkennen aan de constante kwaliteit van onze dienstverlening, hoog kennis niveau en de ambitie om voorop te blijven lopen. We houden van netwerken en samenwerken. We geven niet zomaar op, hebben een commerciële drive om succesvol te zijn en snappen dat we onszelf moeten blijven ontwikkelen.

proef de sfeer binnen ons partnernetwerk

partnernetwerk

Heb je de video bekeken en ben je nieuwsgierig naar ons partnernetwerk?
Wil jij meedoen met de eredivisie in recruitment?

Vraag vrijblijvend de brochure aan of neem contact op voor een 1 op 1 gesprek!

zij gingen je voor

Ik help klanten graag met de optimalisatie van hun recruitmentproces en inhoudelijke adviezen waar ze écht wat aan hebben. Dat gaat prima als partner bij Primatch omdat we qua kennis en ontwikkeling voorop lopen in de markt.

Rudolf van GastelLinkedIn

Na een periode van ruim vijf jaar bij één van de grootste recruitmentspecialisten wereldwijd was ik echt toe aan een bureau met een transparantere werkwijze, waar ik samen met de klant succesvol kan zijn. Waar ik mijzelf kan profileren als businesspartner en niet langer als leverancier van kandidaten.

Marco van de VlietLinkedIn

Ik deel graag mijn kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, de meest recente (online)recruitment-tools en innovatieve systemen en sta organisaties bij in het zelf steeds effectiever werven en selecteren zowel strategisch als operationeel. Met een vast uurtarief en modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Debby ReemersLinkedIn

Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast over Primatch en hun werkwijze. Samen met de opdrachtgever bespreken hoe we op de meest efficiënte wijze het wervings & selectie proces in gaan inrichten. Dit zorgt niet alleen voor een hoge kwaliteit maar draagt tevens bij voor een goede relatie gebaseerd op kennis en vertrouwen.

Johan de RegterLinkedIn

coaching & begeleiding

“Als ondernemerscoach en sparringpartner begeleid ik jou om het beste uit jezelf te halen als ondernemer. Ik coach jou om vanuit inzicht in je eigen kracht, passie, competenties en dromen professioneel te kunnen groeien. Wat wil jíj nu eigenlijk realiseren, wat vind je belangrijk, wat mis je, welke doelen stel jij jezelf voor de komende jaren? En hoe wil je dit gaan bereiken? Op basis van jouw ambitie en doelstellingen stel ik samen met jou een businessplan op en begeleid ik je op de juiste focus. Alles om meer succes maar vooral plezier in het ondernemen te krijgen!”

Astrid Bontenbal-Claes

beschikbare regio’s

primatch in cijfers

3600

interim recruitment uren per jaar

550

media campagnes per jaar

90%

van de vacatures wordt succesvol ingevuld.

2.500

aan gemiddelde kosten voor een traject

86

assessments per jaar

partner worden in 6 stappen

1. KENNISMAKEN

Ben je nieuwsgierig geworden en herken je jezelf in het profiel? We komen graag met je in gesprek!

2. VERVOLG GESPREK

We gaan dieper in op Primatch en op jouw persoonlijke ambities.

3. BUSINESSPLAN

Je schrijft een businessplan met jouw plan van aanpak voor jouw toekomstige onderneming.

4. ASSESSMENT

Het assessment geeft inzicht in jouw talenten, ontwikkelpunten en drijfveren.

5. INWERKEN

Welkom! In de inwerkperiode wordt je getraind over onze producten, diensten en werkwijzen.

6. AAN DE SLAG!

Tijd om te gaan knallen! Dat gaat je zeker lukken! Indien nodig staan we vanuit het hoofdkantoor altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen.

en? geïnteresseerd?

Is het zelfstandig ondernemerschap wat voor jou?
Wij vertellen je graag meer over de kansen en mogelijkheden die het partnernetwerk je kan bieden!

Je kunt contact opnemen met Ronald Leeuwenberg (Managing Partner) via ronald.leeuwenberg@primatch.nl of 088-5325111 of laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen een dag van ons!