DE DAG VAN FLOOR

Floor is Recruitment Marketeer bij Primatch HR Groep. Ze houdt zich voornamelijk bezig met jobmarketing:  de juiste media & middelen adviseren en inzetten om kandidaten te bereiken. Floor: “Ik krijg veel vrijheid waardoor er ruimte is voor creativiteit en professionele ontwikkeling.”.  

Home » Dag van Floor, Recruitment Marketeer

DE DAG VAN EEN RECRUITMENT marketeer

08:30 UUR

Ik start mijn werkdag met een koffie en het checken van mijn inbox en onze social media kanalen. Er komen ook dagelijks leads binnen via ons CRM-systeem. Deze leads wijs ik toe aan de desbetreffende recruitmentpartner of -consultant. 

10:00 UUR

Dan is het tijd voor: jobmarketing! Met alle input over de vacature en de ideale kandidaat ga ik aan de slag met het opzetten van campagnes. Ik maak een strategische keuze uit social media kanalen, zoals Indeed, Facebook of LinkedIn, en bepaal de targeting. Voor de campagnes maak ik aantrekkelijke jobvisuals- en video’s die ik vervolgens A/B test om te kijken wat het beste werkt bij de doelgroep.

Facebook Jobmarketing

12.00 UUR

Het is lunchtijd! Meestal ga ik voor een healthy lunch van de supermarkt om de hoek, maar op vrijdag gaan kroketjes uit de Airfryer er ook goed in. Met collega’s bespreken we tijdens de lunch de laatste juice naar aanleiding van de aflevering van de Bachelor of Temptation Island. 

13:00 UUR

Na de lunch hebben we de wekelijkse marketing meeting met het hele team. We bespreken op hoofdlijnen alle opdrachtgevers en/of projecten, maar ook interne processen om de partners en consultants beter van dienst te kunnen zijn. De arbeidsmarkt is continu in beweging, dus wij moeten met onze marketingactiviteiten ook continu innoveren. Heel leuk!

14:30 UUR

In de middag ga ik verder met jobmarketing campagnes of werkzaamheden zoals het bedenken en maken van content voor onze social media kanalen, een vlog editen voor een opdrachtgever of een webinar voorbereiden. 

17:00 UUR

De werkdag vliegt voorbij door de leuke afwisseling van werkzaamheden. Om aan de 10.000 stappen per dag te komen wandel ik gezellig met een collega terug naar huis langs de Piushaven, en als ik liever lui dan moe ben dan pak ik een deelscooter.

meer lezen?

Tessie is Recruitment Consultant bij Primatch HR Groep. Met ruim 20 jaar recruitmentervaring houdt ze zich voornamelijk bezig met het afnemen van tests & assessments, het organiseren van recruitmentworkshops en het ontwikkelen en uitwerken van employer branding trajecten.