TOGETHER WE DO THE JOB

Primatch HR Groep, dat zijn we samen! Niet voor niets is onze pay-off: Together we do the job! Dit komt terug in hoe we met elkaar omgaan, met partners en uiteraard met onze opdrachtgevers.

Home » Over Primatch » Together we do the job

TWDTJ-DAG

Het is niet alleen onze pay-off, maar binnen Primatch HR Groep ook écht de mindset. Samen werken én samenwerken. Iedere maand organiseren wij de ‘Together we do the job-dag’ waar we met z’n allen samenkomen om te sparren over het werk, samen te lunchen en samen te borrelen. Ben jij er de volgende keer ook bij?

PERSONEELSUITJES

Regelmatig gaan we er met z’n allen op uit. Dit is niet alleen voor de fun, maar ook goed voor de onderlinge samenwerkingen.

Denk aan etentjes, jeu de boules, escape rooms, wijnproeverijen, bbq’s en jubileumreizen. Wie weet ga jij de volgende keer mee op uit!

PERSONEELSUITJES

Regelmatig gaan we er met z’n allen op uit. Dit is niet alleen voor de fun, maar ook goed voor de onderlinge samenwerkingen. Denk aan etentjes, jeu de boules, escape rooms, wijnproeverijen, bbq’s en jubileumreizen. Wie weet ga jij de volgende keer mee op uit!

KENNISDELING

Wij delen graag onze kennis, niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met belanghebbenden die (nog) niet met ons samenwerken.

Het delen van kennis zorgt ervoor dat wij kunnen laten zien uit wat voor hout we gesneden zijn. Denk aan webinars, masterclasses en events.