OVER PRIMATCH

Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau: recruitmentstrategie, employer branding en jobmarketing. Wij toveren geen kandidaat uit de hoge hoed, maar helpen opdrachtgevers om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. 

WIE WIJ ZIJN

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het vinden van de juiste medewerker voor een functie, dan bedrijven en organisaties zelf.

Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om hen in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden.

We werken vanuit hun belang, als verlengstuk van de organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij de vacature, doelgroep en organisatie.

Efficiënt, effectief en persoonlijk. Dat is Primatch HR Groep. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job! Dit komt terug in hoe we met elkaar omgaan, met onze partners en uiteraard met onze opdrachtgevers. 

wat wij doen

We toveren geen kandidaat uit de hoge hoed, en we bemiddelen ook geen kandidaten. We verbeteren, vanuit een marketing en bedrijfskundige visie, recruitmentprocessen.

We gaan altijd voor duurzame oplossingen en samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Together we do the job! Dit alles doen wij met een hele leuke club collega’s. Nieuwsgierig?