DE DAG VAN HÉLÈNE

Hélène is Backoffice Manager bij Primatch HR Groep. Van het voorbereiden van een nieuw project of evenement tot de onboarding van een nieuwe partner of collega.  Geen dag is hetzelfde! Hélène: “Ik krijg veel energie van de afwisseling en de bijbehorende dynamiek!”.

Home » Dag van Hélène, Backoffice Manager

DE DAG VAN EEN BACKOFFICE MANAGER

08:30 UUR

Mijn werkdag start ik altijd met een kop thee en het checken van de brievenbus en mijn inbox. Hierna neem ik de agenda door om de workload te verdelen over de werkdag. Er komt een kandidaat langs voor een assessment. Dan zorg ik ervoor dat alles op tijd klaar staat, zodat de kandidaat meteen aan de slag kan. Tussendoor neem ik alle telefoontjes aan. 

11:00 UUR

Om 11.00 uur hebben we ons wekelijks backoffice overleg. Er staan verschillende activiteiten op de agenda, dus we verdelen onderling de taken. De jaarlijkse bbq is binnenkort, en we maken er een echt Primatch-feestje van!

12:00 UUR

We lunchen samen met alle collega’s. Om de hoek zit de supermarkt en bakker; ideaal als je je lunch thuis bent vergeten. Het is ook lekker om even de benen te strekken!

13:00 UUR

Na de lunch verspreid ik alle nieuwe vacatures van onze opdrachtgevers op social media. Gedurende de dag word ik regelmatig gebeld om support te bieden bij één van onze recruitmentpartners. De ene keer help ik bij het opzetten van een offerte, de andere keer help ik bij de onboarding van een nieuwe recruitmentpartner. Hiervoor schakel ik veel met onze IT-club.

15:00 UUR

Aan het einde van de dag ben ik vaak druk met telefoontjes plegen. Zo heb ik vaak contact met Indeed over o.a. het inkopen van nieuwe credits. Met zoveel collega’s en partners is er ook altijd iemand jarig. We leggen iedereen graag in de watten, dus dan regel ik een leuk cadeau.

17:00 UUR

Nu is het tijd om met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Morgen weer een nieuwe dag?!

meer lezen?

Sandra is recruitment partner van de regio Den Bosch – Waalwijk. Met haar ruime ervaring en passie voor recruitment optimaliseert ze de recruitmentprocessen van haar klanten en helpt zij organisaties om slimme keuzes te maken voor een goedlopend proces.