DE DAG VAN SUSAN

Susan is bij Primatch HR Groep verantwoordelijk voor de vormgeving en het bouwen van werken-bij sites, ofwel Web & Design. Een werken-bij site is de basis van employer branding. Susan: “Ik vind het leuk om opdrachtgevers te verbazen met een werken-bij site zowel qua vormgeving als techniek!”. 

Home » Dag van Susan, Web & Design

EEN DAG BINNEN WEB & DESIGN

08:30 UUR

De ochtend start met de wekelijkse marketingmeeting. Waar is iedereen mee bezig? Waar willen we naartoe? En waar loop je eventueel tegen aan? Samen zoeken we naar de slimste manieren om projecten op te pakken voor het beste resultaat.

10:30 UUR

Een potentiële opdrachtgever belt voor meer informatie over een werken-bij site. Wat levert het op? Wat zijn de kosten? Wat is de doorlooptijd? Wat zijn de mogelijkheden met het integreren van een ATS-systeem zoals TOOL2MATCH? In een kort telefoongesprek licht ik alle opties toe en plannen we vervolgens een demo in, zodat de prospect een goed beeld krijgt.

13:30 UUR

Bij Primatch HR Groep vinden ze het belangrijk om te blijven leren en te groeien in je functie. Na de lunch heb ik weer nieuwe energie en volg ik een cursus UX zodat onze corporate website en de werken-bij sites, met minimale aanpassingen, nóg gebruiksvriendelijk worden.

15:00 UUR

De learnings van de cursus UX pas ik meteen toe bij op onze eigen websites en die van mijn klanten. Mijn collega’s van marketing breng ik ook op de hoogte, want we geloven in kennisdeling. Verder maak ik ook regelmatig back-ups van alle websites. Een tijdrovende, maar belangrijke, klus.

16:45 UUR

Alle ‘to-do’s’ voor vandaag zijn afgevinkt en het lijstje voor morgen ligt al klaar. Ik stap de auto in en ga mijn dochtertje ophalen!

meer lezen?

Tessie is Recruitment Consultant. Met ruim 20 jaar recruitmentervaring houdt ze zich voornamelijk bezig met het afnemen van tests & assessments, het organiseren van recruitmentworkshops en het ontwikkelen en uitwerken van employer branding trajecten.