TOGETHER WE
DO THE JOB

We zijn een recruitment consultancy bureau en ondersteunen bedrijven & organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en partners. Dus ben jij op zoek naar een uitdagende baan in recruitment, marketing of support? Laten we dan kennismaken! 

werken bij primatch hr groep

Als team hebben hebben we één doel: onze opdrachtgevers keer op keer verbazen. We denken in oplossingen, tonen lef, zetten altijd een stap extra, zowel voor opdrachtgevers als voor elkaar. Dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

Wat mag je van ons verwachten als werkgever? We bieden veel flexibiliteit, positieve werksfeer, ruimte voor ondernemerschap, gezellige collega’s en goede voorwaarden. Als werkgever voelen we ons verantwoordelijk voor jouw werkgeluk! Uiteraard ben je ook zelf in charge om er iets moois van te maken.

Bezoek ons op Glassdoor.

ONZE AFDELINGEN

We helpen onze opdrachtgevers groeien, en groeien zelf ook! Er zijn verschillende vacatures beschikbaar op onze afdelingen recruitment, marketing en support. Word jij onze nieuwe collega?   

SUPPORT

Houd je van plannen en organiseren, en vind jij het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn? Dan zoeken we jou! Bekijk de vacatures →

RECRUITMENT

Kun jij goed luisteren en samenwerken, en schrijf je originele vacatureteksten? Kom ons team versterken! Bekijk de vacatures →

MARKETING

Heb je gevoel voor design en data, en krijg je veel energie van succesvolle campagnes opzetten? Laten we kennismaken! Bekijk de vacatures →

FUN & FACTS

106

dagelijkse telefoontjes

48

(on)gezonde traktaties

13

flauwe grapjes op de werkvLoer

per dag 😉

collega’s over werken
bij primatch

Wie vertelt het beter hoe het is om bij Primatch HR Groep te werken dan onze eigen collega’s van recruitment, marketing en support?

Dag van Bela, Recruitment Marketeer

Dag van Bela, Recruitment Marketeer

Bela is Recruitment Marketeer. Ze houdt zich voornamelijk bezig met jobmarketing: de juiste media & middelen adviseren en inzetten om kandidaten te bereiken. Bela: “Ik krijg veel vrijheid waardoor er ruimte is voor creativiteit en professionele ontwikkeling.”.

Lees meer

collega’s over werken
bij primatch

Wie vertelt het beter hoe het is om bij Primatch HR Groep te werken dan onze eigen collega’s van recruitment, marketing en support?

Dag van Danique, Recruitment Consultant

Dag van Danique, Recruitment Consultant

Danique is Recruitment Consultant. Ze voert verschillende recruitmentactiviteiten uit voor opdrachtgevers: van vacatureteksten schrijven tot kandidaten screenen. Danique: “Ik leer veel en krijg de kans om mij verder te ontwikkelen”.

Lees meer

KENNISMAKEN

Heb je vragen over een bepaalde vacature, of wil je meer weten over hoe het is om bij Primatch HR Groep te werken? Bel dan met Hélène, ons eerste aanspreekpunt als het op vacatures aankomt. Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie!